H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!

H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!
ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΠΛΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ, ΓΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΖΕΣΤΟ ΑΧΝΙΣΤΟ ΚΑΦΕ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

ΟVER! OVER! ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ Β. ! ΕΧΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ! OVER! ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ! OVER!


Η BALABALA BAMBALUNA ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΙΔΙΟΝ.


ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2, ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2008. ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητέ μου Πατερουλίδιον, μου λείπεις. Πάντα μου λείπεις μα σήμερα βράδυ και νύκτα μου λείπεις και θα μου λείπεις κατά ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Θυμάσαι σαν ήμουν στο Λονδίνο? Διάβαζα και κυρίως έγραφα σα πούστης εργασίες για το σχολείο, όπως συνήθιζα να αποκαλώ το πανεπιστήμιο, δωσ'του σε έως και επιστημονικά αγγλικά να πρέπει ξάφνου να γράφω εργασίες και εργασίες, ασταμάτητα εργασίες σχετικά με την παγκόσμια ιστορία του 20ου αιώνα, δηλαδή στην ουσία για όλων των ειδών τους πολέμους του 20ου αιώνα, και όλες οι νύχτες μου ήσαν οι ολονυκτίες μου, οι ώρες της προσευχής μου και του διαλογισμού μου καθώς θα μ' βρισκε κάποιος ξάγρυπνη γιατί πάντα διάβαζα και πάντα θα διαβάζω στον αιώνα τον άπαντα αμήν! νύκτες και ξημερώματα, αν και όπως είχε προκύψει τότε εκαλούμην πλέον να διαβάζω και να γράφω, σαν ένας απόλυτα ξεμαλλιασμένος Αινστάιν, και τις πρωινές ώρες, που και αυτές μια χαρά ήσαν αν κατέβαζες λίγο τα ρολά. Μου άρεσε όμως πολύ, περνούσα ωραία.

Ηταν γύρω στις 3 με 4 τα ξημερώματα και σε όλο το κόσμο περίμεναν τον Κλίντον να βγει για να δηλώσει καταπονημένος το νομικο-λεκτικό ακροβατικό κατασκεύασμα "...I had no sexual intercoure with ....bla bla bla" και ήξερα πατερούλη πως ήσουν ξύπνιος και ήξερα πως και συ περίμενες να ακούσεις τον Κλίντον, σαν τον απόλυτα σωστό δημοσιογράφο που όχι μόνο επιθυμεί μα και οφείλει να ενδιαφέρεται για όλα τα μεγάλα και σπουδαία του κόσμου τούτου και όλα τα περίεργα όπως περίεργη και ενδιαφέρουσα από νομικο-πολιτικο-κοινωνική άποψη ήσαν αυτή η συγκεκριμένη και μοναδική στο είδος της απολογία του Κλίντον.
Και σε πήρα πατερούλη τηλέφωνο και βέβαια μου απάντησες. Και συνομωτικά, και με ικανοποίηση πως είχαμε βρει ο ένας στον άλλον ένα φιλαράκι για να σχολιάσουμε παρέα, ακριβώς έτσι ξεκινήσαμε να σχολιάζουμε παρέα την εμφάνιση του αμερικανού προέδρου, και σου άρεσε όταν σε έπαιρνα τηλέφωνο με τέτοιες αφορμές. Ο δημοσιογράφος των εξωτερικών ειδήσεων, ο δημοσιογράφος που διψάει να τα μαθαίνει όλα, όλα, όλα κι άλλα τόσα του κόσμου τούτου και μου έστελνες πολλά πολλά φιλιά σε μένα που σε τούτο σου έμοιαζα τόσο πολύ και πολύ χαρούμενοι είμασταν που τα είπαμε στο τηλέφωνο οι δυό μας νύχτα επι ποδός.

Πατερουλίδιον, έτσι και σήμερα, αν ήσουν μαζί μας, θα αράζαμε ξανά παρέα με προσμονή να ξεκινήσει στην ελληνική τηλεόραση η κατά κάποιο τρόπο μαραθώνια ενημέρωση για τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών. Θα καθόμασταν στημένοι μετά προσοχής να ξεκινήσουν μετά τα μεσάνυχτα όλες οι σχετικές εκπομπές, θα πηγαινοερχόμασταν από κανάλι σε κανάλι προσπαθώντας διψασμένοι να επιτύχουμε τις πιο καλές, ενδιαφέρουσες και μορφωμένες πολιτικές και δημοσιογραφικές αναλύσεις για τα τεκμαινόμενα της αμερικής και πάλι του κόσμου όλου, αναλύσεις που δεν είχαμε σκεφτεί, που μας είχαν διαφύγει, αναλύσεις που δεν είχαμε διαβάσει, αναλύσεις που θα τις βρίσκαμε επιτέλους ενδιαφέρουσες.
Εμείς οι δύο μαζί με τα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη που περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, σαν να πρόκειται για έναρξη Ολυμπιακών Αγώνων ή για τελικό του Μουντιάλ ή καλύτερα για πρωτοχρονιά νέας Χιλιετίας, έχουμε στραμμένα τα στην κατ' ουσίαν απελπισμένα βλέμματα μας σε αυτές τις συγκεκριμένες εκλογές που ο Θεός να δώσει να αποδειχθούν πραγματικά Ιστορικές.

Πατερουλίδιον. Δυστυχώς μοναχούλα μου θα καθήσω να τα παρακολουθήσω όλα τούτα, και μοναχούλα να τα συλλογιστώ. Σήμερα ξημέρωμα. Αχ. Ξεκινώ λοιπόν και κλικάρω στο Μέγκα.


Το Μαράκι σου. "Το αριστούργημα" σου όπως συνήθιζες να με λες.

-----------------------------------------------------------------------------------

4 σχόλια:

Aνεμος είπε...

γαμώτο πολλοί μας λείπουν και εμένα η μαμά μου .....άσε με τώρα .........σιωπή να προσέχειςςςςςςςςς

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα μαράκι μου!!! εσυ φτάνεις ως το ξημέρωμα κ γω ξεκινώ πριν απο αυτό!!

NISPELL είπε...

Βαλθηκες'να'μπαάα,
'Ναι Συγκινηση'
αληθινη'Αγαπη'&Σεβασμό'Σου'
Άφήνω.!
κόρη.....12θεων'σε''ενα'τόν'
'Πατέρα'σου......!
........:-)

Ανώνυμος είπε...

Συγκινήθηκα...

Μακάρι νά'ταν και οι γονείς μου έτσι και όχι απάνθρωποι και σκληροί όπως πάντα. Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά, δεν ξέρω αν θα μετανιώσω γι'αυτά που σου γράφω τώρα

Είναι κοντά σου πιστεύω και σε άκουσε
Να είσαι καλά Μαράκι