H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!

H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!
ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΠΛΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ, ΓΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΖΕΣΤΟ ΑΧΝΙΣΤΟ ΚΑΦΕ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2007

ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ"! & ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ BAMBALU, page 22.

ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ"ΘΕΜΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.




"Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ" ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!





ΑΓΚΡΑΦΑ ΖΩΝΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΤΣΑΙ-ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ "ΑΛΙΚΗΣ".

ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ"

>

Τ-SHIRTS ΜΕ ΤΗΝ "ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ"





ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ "ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ"


ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ "ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ"

ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΛΙΚΗ"

ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ "ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ"








Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "THROUGH THE LOOKING GLASS"











ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ"

A PSYCHEDELIC "ALICE IN THE WONDERLAND'!



ΜΙΑΝ ΑΛΙΚΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ... ΑΤΑΚΤΗ!







23 δεκεμβριου 2007, ξημερωνει κυριακη
----------------------------------------------------------
νότια κρήτη & καλοκαίρι του 2003. η balabala bambaluna μα τον her man-friend, τον πρίγκηπα, φθάνουν στο camping. ο πρίγκηπας φτιάχνει και πουλάει τα κοσμήματα του μέσα στο camping. η bambaluna εργάζεται στο χίπικο, ολλανδέζικο εστιατόριο "γαλήνη". η balabala όμως έχει ανάγκη να μην την πιέζει κανένας και έχει και μια διαολεμένη όρεξη να παίξει μ' όλο τον κόσμο. φταίει και ο καθαρός αέρας, αλήθεια! να τη να, και ενδίδει στον αυστριακό μίχαελ που την ερωτεύτηκε σφόδρα και μαζεύει τα πράγματα της από τη σκηνή και μετακομίζει σε λευκό δωματιάκι δίπλα του.
στο τέλος του καλοκαιριού, ο πρίγκηπας θα επιστρέψει πρώτος πίσω στην αθήνα και στο διαμέρισμα της bambaluna, για να ετοιμαστεί για το μεγάλο του εξάμηνο ταξίδι στη Γκόα, περιμένοντας και την δική της επιστροφή αργότερα. και εννοείται πως η balabala bambaluna και ο μίχαελ τιτιβίζουν ακόμη στο νησί. όλοι οι γνωστοί και φίλοι εγνώριζαν τι ελάμβανε χώρα μεταξύ της bambaluna και του μίχαελ, όλοι εκτός του πρίγκηπος.

και η balabala bambaluna γράφει, στο ημερολόγιο της, την ιστορία. να όμως εδώ, απόσπασμα του ημερολογίου της από την ημέρα που ο πρίγκηπας μάζευε τη πραμάτεια του και επέστρεφε στην αθήνα. νωρίτερα, από πολύ νωρίς το πρωί, όπως συνήθιζαν να κάνουν στο τέλος όλων των καλοκαιριών, είχαν νοικιάσει μια μηχανή οι δυο τους και έκαναν μεγάλη βόλτα στο νησί και στις παραλίες του:

"καλοκαίρι 2003, σεπτέμβριος.
και να' σου ο παππούλης με τη πραμάτεια του. και ήταν η ώρα... "it's time for our annual naked photos!"... και κάνοντας μπουρμπουλήθρες στο νερό, μπρρου..μπρρρου... γκλουπ, γκλουπ, μπρρρου... μια φώτο δική μου μπρούμυτα, και δυο φώτος του πρίγκηπα, και κει που ο πρίγκηπας ρώταγε τον παππούλη τι έχει στο σακούλι του, καθισμένοι και οι δυο σε ένα αμμουδερό ανάχωμα, αριστερά ο χίπι, ο γυμνός, ο μακρυμάλλης ξανθός σουηδός και δεξιά ο σταφιδιασμένος παππούλης με τις μπλε του σακούλες, να μας λέει για τα περίφημα κρέατα και τυριά του νησιού του, και να σου κλικ! μία ακόμη φωτογραφία!
και να του κάνω δώρο, 7 ευρώ παρακαλώ, ακριβό κατά τον πρίγκηπα, τυρί του παππούλη, good from κατσικάκι, μπεεεεεε, για να αποδειχθεί στο τέλος ΑΒSOLUT discusting, την ώρα που έκλεινε το backbag να πρέπει να πετάξει το τυρί στα σκουπίδια! κρίμα, ακόμη ένα αποτυχημένο δώρο!

και αφού σ'αυτήν την τόσο δα μικρούλα παραλία δεν είχε κοχύλια, πίσω πάμε στη μεγάλη παραλια με τις αλατολυμνούλες στο backstage, και να σου το ηλιοβασίλεμα μπρος μου, όλο για πάρτη μου! και να ξαπλώνω στην αμμουδια και ν' αγναντεύω και ν' ανησυχώ, καθώς σκοτείνιαζε, μπας και με ξέχασε ο πριγκηπας χιχι, σιγα! και μετά, μετά... αργότερα, να σου από μακριά ο πριγκηπάκος να περπατά με το κεφάλι λιγο σκυμμένο είτε γιατί γυρεύει κοχύλια ακόμη στην άμμο -τα συγκεκριμενα τα παλ τα ροζέ, τα μακρόστενα, γιατί με τέτοια φτιάχνει όμορφα, λεπτεπίλεπτα και ντελικάτα σκουλαρίκια- είτε γιατί είναι σαν και μένα, μοιάζουμε στο να 'χουμε το κεφάλι μας σκυφτό σαν κάτι σοβαρό να μελετάμε στο τσερβέλο μας που και για κάποιο λόγο είναι πεσμένο στα πόδια μας.
εφησυχασμένη που τώρα θα είναι αγκυροβολημένος στο δικό μου δωμάτιο.

και να τον χαζεύω, καθισμένη στη γωνία μας στο camping, να μαζεύει τα τελευταία και το αγαπημένο του ποτήρι με τη χελώνα "α, αυτό το cup το θέλω μαζί μου!" και να 'ναι και η ώρα η μελαγχολική, να σκοτεινιάζει και να φυσάει και άδειο το camping. και να αφήνει τη μικρή χαλασμένη σκηνή εκεί δα, από το σχοινί τα τελευταία του ρούχα τραβάει.
και να ανατριχιάζω και να θυμάμαι την πολύ πρώτη μέρα, ωρα, στιγμή! που φθάσαμε εκεί, τρεις μήνες πριν, μόνο και μόλις 3 μήνες πριν!!! και τρελαθήκαμε, 6 η ώρα το πρωί, απο το κελάηδημα των πουλιών και το βουητό των μπάμπουρων. και τωρα το τέλος του καλοκαιριού! οχι, οχι, δεν θέλω να κυλά ο χρόνος.
τον παρατηρώ. πολύ, πολύ μελαγχολία. όπως είπε και ο robert "he is a very free guy!" οπως παρατηρουσε και ο ίδιος ο πρίγκηπας, ανοιγοκλείνει τα luggages του γύρω στις 10 φορές το χρόνο, χαρά για το καινούργιο και sad that he has to leave from one place. θυμάμαι άλλες τελευταίες ημέρες, ημέρες περασμένων καλοκαιριών.

στο bar του camping για μία τελευταία μπύρα και ένα τσάι για μένα. και να 'μαι! πολύ μα πολύ στενοχωρημένη και έκπληκτη με όλα. τι είπα πώς ήταν αυτό το καλοκαίρι? ένα αχ-βαχ? ένα βογκητό ερωτικό? ένα κρεβάτι? τώρα είναι και ένα καλοκαίρι σαν trance party στη goa, μπρος στα ηχεία με το πρώτο φως, ένα γαμάτο trance party από το καλύτερα, full-full power και ακόμη αναμένονται εξελίξεις και εκπλήξεις. το καλό το πάρτυ φαίνεται από το ποιά συνέχεια το ακολουθεί, δηλ. αν είναι καλό, oh, man, you keep going trippy for many many days you just can't stop that uplifting feeling! και παει τη ζωή σου ένα βήμα μπροστά, και αυτό το λέω μόνο σε κείνους που καταλαβαίνουν what the fuck i'm talking about!!!
και κάθομαι σκυφτή προς το μέρος του, με τα χέρια μου ανάμεσα στα πόδια μου, sad face, τόσο που γελά και με σπρώχνει να με ισιώσει, και με τις παλάμες πιάνει τα μαγουλάκια μου και μου δίνει φιλιά και γελά. "are you okey? if you are not okey tell me to stay. are you sure you can travel with the ferry-boat alone? are you gonna manage? always lock your door in the daytime, in case you fall asleep and someone can come inside and take your money! and yes, you listen but are you gonna do it? and don't fuck with anybody, now that i leave maybe they 'll think that they can do something with you. please, promise you won't do anything! say something... say something... please, say saomething!"... "im sad" απαντώ... "why you are sad?"... silence.
και ο φίλος του o γιάννης στο bar, τον τελευταίο χαιρετισμό, μην περιμένει το λεωφορείο, έρχεται ο δημήτρης με το βαν. μ' αυτόν να πάει στο λιμάνι. 9 η ώρα το βράδυ. φεύγει. και μετά εγώ έκπληκτη και so, so sad να βαδίζω πίσω στη φθινοπωρινή αγάλι-αγάλι "γαλήνη".
να μην κάνω τίποτε είπες? ταμπόν, σταγόνες αίματος, και να παίρνω τηλέφωνο στο κέντρο υγείας για τα εξωτερικά ιατρεία, θεέ μου, ας μην το πληρώσω τόσο ακριβά, ας μην είμαι έγκυος.

σήμερα, όπως πάντα όταν ξυπνώ, στη λούσι βουρ, για κρουασάν ή τυρόπιτα ή νερό ή κόκα ή lipton ή naitercafe στο οποίο και η βούλα έχει αδυναμία, και duettino γιαούρτι που πάντα βάζω σε καταψύξεις και στα ψυγεία του μίχαελ, πάντα κουβαλώ σε τσάντα για να το πετάξω στο τέλος. τσιγάρα και να, ο πρώτος μου καφές απο τη λούσι, μόνο 80 λεπτά!!!!! συγκινούμαι.
και πάντα ο τάσος σαν να με καμαρώνει "καλώς το bambalun-άκι μας ,είδες το bambalun-άκι μας" και με δείχνει στον θοδωρή τον ταβερνιάρη που κάθεται στην είσοδο, για να γυρίσει ο θοδωρής και να μου κάνει μία πολύ περίεργη ερώτηση "είσαι έγκυος?" όχι, χριστέ μου, όχι. δεν θέλω να μείνω έγκυος από τον μίχαελ. συγγνώμη μίχαελ, δεν είσαι όμορφος. what a stupid little bitch can i be! στενοχώρια."

balabala bambaluna/ balabala kutruvalla und traballa!

17 σχόλια:

ILIAS είπε...

Από ψυχής σου΄εύχομαι να περάσεις Καλά Χριστούγεννα και α)επιλογή: trance new year ;) β) επιλογή: σαν την αλίκη στη χώρα των θαυμάτων γ) επιλογή: όπως γουστάρεις εσύ!

Ότι καλύτερο σε 'σένα, την οικογένειά σου, όσους αγαπάς και όλο τον κόσμο φυσικα!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά Balabala!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σοτ εστετ girl.Tην Αλικη την ζαχαρωνω εδω και καιρο ως θεμα για ποστ.
Αλλα τωρα μαλλον θα κανω παραπομπη στο δικο σου.
Καλες γιορτες!

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

ektora, internetetakia & dee, και ολος ο κοσμος, "my fine fellows!!!", ολοι παντα να ανταμωνουμε και να ξεφαντωνουμε! να ειμαστε υγιεις, "happy as an angel and merry as a schoolboy".
(οι αγγλικες εκφρασεις στα εισαγωγικα ειναι απο την ταινια για τον σκρουτζ μακ ντακ με τον μαικλ κεην και το μαπετ σοου!!! αχ, τι ωραια αγγλικα που μιλαγαν! "οh my fine fellooooow!")
dee, dee dahdirindi, "το να χερι νιβει τ'αλλο και τα δυο το προσωπο" η' αλλως "οι χιωτες ειναι σοφοι που πανε δυο-δυο" γραψε και συ για την αλικη, βεβαια! η μια θα συμπληρωσει την αλλη.
χρονια μας πολλα!!!
balabala bambaluna

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα balabala, να εισαι παντα χαρουμενη να βαζεις αυτο το ροζ φοντο που κανει τα ματακια μου να βλεπουν πουλακια!!

nellinezi είπε...

Τι τυχερή που ήταν η Αλίκη ! Γνωρισε τη χώρα των θαυμάτων! Εμείς πότε θα τη γνωρίσουμε ; Πάμε καμιά μέρα ;;; :D :D
Xρόνια πολλά balabalabambaluna μου!

nellinezi είπε...

Τι τυχερή που ήταν η Αλίκη! Πήγε στη χώρα των θαυμάτων! Εμείς πότε θα την επισκεφτούμε;; Πάμε καμιά μέρα;;; :D :D
Xρόνια πολλά balabalabambaluna μου!

nellinezi είπε...

Ααααα! Δεν ξέρω γιατί δεν τα παίρνει τα σχόλια μου...γκρρρ!!

zero είπε...

Ευτυχισμενο το 2008.
Τις θερμοτερες Ευχες μου.

Lorelei Am Rhein είπε...

Σού εύχομαι από καρδιάς,

Ευτυχία, αγάπη και υγεία για το 2008!

Ό,τι επιθυμείς, καλή μου φίλη!
Φιλιά!

Antoine είπε...

Καλή χρονιά, Balabala bambalουνάκι μου!

Το 2008 ετοιμάσου για μαγάλες χαρές και πανηγύρια! Εύχομαι να σου δωθούν απλόχερα χαρές, φιλιά, αγάπη, υγεία, λεφτά (γιατί όχι;) και ό,τι άλλο ποθείς πραγματικά!

Ζήσε κάθε στιγμή!

Talisker είπε...

Καλησπερα Χρονια Πολλα
καλη Χρονια!!
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΟΣΤ!!:::)))

Θελησα να στο πω..
Αν χρησιμοποιησω φωτο θα αναφερω "την πηγη μου"..!!!!




(Dee κανονισε να μου το κανεις δωρο!!!!!:)

Puppet_Master είπε...

kalh blogoxronia na exoume.sou efxomai na vreis to diko sou paramithaki k na triposeis mesa.filia

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ, TALISKER!
ΜΑΙ ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ? ΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ? ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΕΨΩ?
BALABALA BAMBALUNA.

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

ANTOINE, LUCY, ZERO, NUWANDA, TALISKER!
NA ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΠΑΝΤΑ Ν' ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΑΝΤΩΝΟΥΜΕ!
ΣΑΣ ΦΙΛΩ, ΒΑΜΒΑLUΝΑ.

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

NELLI, Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΕΣΥ, Ο,ΤΙ ΠΟΘΕΙΣ!
BALABALA BAMBALUNA.

kelly alamanou είπε...

Καλή Χρονιά Ομορφιά μου.
Να ευχηθώ και του χρόνου πρωτοχρονιά στη GOA?
Φιλιά ζεστά.