H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!

H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!
ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΠΛΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ, ΓΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΖΕΣΤΟ ΑΧΝΙΣΤΟ ΚΑΦΕ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

MOSCOW UNDER SNOW, 1908!!!

ΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ? ΤΙ ΩΡΑ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ? ΔΥΟ ΚΑΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΑ!! ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΣΤ ΑΛΛΗΝ ΩΡΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ, Ε?! Ε?! JAMAIS!
---------------------------------------------------------------------------------------------


(ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

2 σχόλια:

Σουζάνα Xατζηνικολάου είπε...

Στ΄ αλήθεια τα κομμάτια που λες ταιριάζουν. Τί παραμυθένιο μέρος. Με ταξίδεψες.

Ανώνυμος είπε...

Balabalabambaluna μου (δεν ξέρω αν θες να σε λέω με το μικρό σου γι'αυτό το αποφεύγω). Λοιπόν, μετά από 1 και μισή ώρα ακριβώς στο blog σου, ω ναί, ναί, είμαι σκατοπερήφανος και είχα καιρό να σε επισκεφτώ και ανταποδίδω νυχτοπούλι μου την επίσκεψη και τώρα μπορώ να αφήσω ένα εντελώς άλλου είδους σχόλιο απ'εκείνο που άφησα στην προηγούμενη ανάρτηση (έχουν διαφορά και 20τόσο μέρες). Λοιπόν εξέτασα προσεκτικά όλες τις φωτογραφίες, ακούγοντας ταυτόχρονα την κελαρυστή μουσική σου. Έχω να σου πώ οτι με συνεπήραν οι φωτογραφίες του Κωστή Παλαμά, (μπορώ να την κατεβάσω να την έχω; δεν θα τη δώσω πουθενά πουθενά) του GREGORY COLBERT, και φυσικά ναι... το κατάλαβες, του
JAN SAUDEK! Επίσης, εμείς οι 2 έχουμε κάτι κοινά, που δεν τα ήξερες, ααα... πρέπει να στα πώ! Κατ'αρχάς, θα μαλώσουμε για την ιδιοκτησία της παραλίας στην Αγία Άννα! Η Νάξος είναι η αγαπημένη μου μαζί με την Κρήτη, πιθανότατα να βρισκόμασταν και στο ίδιο κάμπινγκ και να μην το ξέραμε! Επίσης να σου πώ πως έχω ζήσει 2 μήνες στην Αίγινα (μεγάλη ιστορία...γυναίκα u know) και επίσης την λατρεύω, είναι πανέμορφη! Και εσύ κατάγεσαι από εκεί προφανώς και το σπίτι με τα φαντάσματα, και όλα, αμάν! ολόκληρο μαίλ τί μαίλ, γράμμα ανάρτηση έγραψα αλλά δε γινόταν αλλιώς βρε καλή μου να στα πώ όλα αυτά!!!!!
Τέλος, δεν βλέπω ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ να έχεις βραβευθεί και ήμουν τόσο σίγουρος οτι σε βράβευσαν (ξέρεις μεταξύ μας) με αυτά τα χαζοβραβεία που έγιναν της μόδας τελευταία, που θα μας κάνουν να βρεθούμε να πάμε σινεμά, βόλτα, να κάνουμε ένα ομαδικό όργιο ντέ! lol (φέξε μου και γλίστρισα). Πάω αμέσως να διορθώσω αυτή την αδικία! Το ονομά σου θα μπεί πάραυτα! Τώρα τι θα κάνεις εσύ, δικό σου θέμα. Να σου πώ αν δεν μου το έστελνε η Artanis που την έχω γνωρίσει από κοντά και κατά δεύτερο λόγο η Ροδιά, δε θα ασχολούμουν. Από την άλλη βέβαια, δεν είναι κακό να αρέσει σε κάποιους το blog σου και να σου δίνουν έτσι μια επιβράβευση ε; καλούτσικο είναι μωρέ B.B. τί λές;
Αν έχεις διαβάσει ως εδώ (καλά μην το αναρτήσεις) είσαι σίγουρα άξια για βραβείο!

Πολλά φιλιά, υπέροχη η ανιψιά by τηε way, να σας ζήσει!