H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!

H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!
ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΠΛΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ, ΓΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΖΕΣΤΟ ΑΧΝΙΣΤΟ ΚΑΦΕ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΣ ΑΠ' ΤΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ & ΚΕΙΜΕΝΟ: "ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ, ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΩ ΤΟΝ KONAN TOΝ BAΡΒΑΡΟ!"

ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΒΕΒΑΙΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------

ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, 1947-1950, ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΙΩΝΑΝΝΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΛΛΑΔΑ 1947-1950. ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ. ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΤΕΦΕΥΓΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΜΙΑΝ ΙΔΕΑ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ, ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ, "ΠΕΡΙΦΗΜΗ" ΥΠΗΡΞΕ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΒΡΕΦΟΔΟΧΟΣ" ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΡΤΑΡΙ-ΚΟΥΤΙ-ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΕΣ, ΚΡΥΦΑ, "ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΑ" ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ, ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΑΝ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΕΙΟ. "ΑΧ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!" ΑΝΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΟΥΜΕ "ΑΧ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!" ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΗΔΟΥΜΕ ΠΛΙΝ-ΠΛΙΝ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ, ΑΜΗΝ!
ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΑΦΗΝΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ).

Η ΜΕΓΑΛΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΛΕ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ:
Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών Οδός Πειραιώς, Αθήνα, Ελλάς
Έτος Ιδρύσεως 1874
"Φιλανθρωπικό Ίδρυμα με σκοπό την περίθαλψη και συντήρηση αμφοτέρων των φύλων, εγκαταλελειμμένων υπό των γεννητόρων ή ορφανών πατρός ή μητρός και φυσικών εξωγάμων εφ' όσον η μήτηρ στερείται αποδεδειγμένως των μέσων συντηρήσεως του βρέφους.
Δύο μωρά την ημέρα ειναι ο μέσος όρος των εισαγομένων βρεφών στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών. Τα περισσότερα βρίσκονται στα σκαλοπάτια των σπιτιών και μερικά στα σκαλοπάτια του Ιδρύματος. Αλλα, παιδιά εκτός γάμου, έρχονται απευθείας από τα Μαιευτήρια. Τα παιδιά μένουν, εκτός αν υιοθετηθούν, έως ότου γίνουν δύο ετών. Παρά τον μεγάλο αριθμό ορφανών σήμερα στην Ελλάδα και την ασταθή οικονομία του Κράτους, είναι δύσκολο να βρεθούν ανάδοχοι γονείς. Το πρόβλημα του τι θα απογίνουν αυτά τα παιδιά γίνεται σοβαρό. Την παρούσα στιγμή το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών εχει 230 παιδιά. Παιδιά που ειναι πάνω από δύο ετών και δεν έχουν υιοθετηθεί, και για τα οποία δεν υπάρχει χώρος στο Ορφανοτροφείο, φιλοξενούνται σε δύο άλλα κτίρια εξίσου ακατάλληλα και υπερπληθή. Η UΝΚΚΑ βοήθησε με τρόφιμα, φάρμακα, φαρμακευτικό υλικό και τεχνικές συμβουλές, ετσι ώστε οι συνθήκες να καλυτερεύσουν εδώ και ένα χρόνο, όταν η θνησιμότης των παιδιών έφθανε το 80%. Αλλά τα παιδιά δεν έχουν χώρο να παίξουν και με τι να παίξουν. Το Ίδρυμα για τη Σωτηρία των παιδιών είναι ένας εθελοντικός Οργανισμός που συνεργάζεται με την UΝΚΚΑ, τμήμα Ελλάδος, και εχει στείλει μία Προϊσταμένη Αδελφή, ειδικά εκπαιδευμένη στην πρόνοια παιδιών, για τουλάχιστον δύο χρόνια, στο Βρεφοκομείο Αθηνών. Το ιδιο πρόβλημα ισχύει και για τα άλλα Βρεφοκομεία της Χώρας".
Β. Παπαϊωάννου

Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΒΡΕΦΟΔΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ.

Βρεφοδόχος.
Από τη «Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια»:
Κιβώτιον ευμέγεθες δυνάμενον να χωρεί έως δύο βρέφη εξηπλωμένα. Το τοιούτον
εντοιχίζεται παρά την εξώθυραν των βρεφοκομείων προς τον σκοπόν να εκτίθενται εν αυτώ
κρυφά τα δι' ένα οιονδήποτε λόγον απορριπτόμενα ή εγκαταλειπόμενα νεογνά ή βρέφη.
Ως δε ήθελεν αποτεθεί εκεί το παιδίον αυτόματος ηλεκτρικός κώδων αγγέλλει
την πράξιν ταύτην της εγκαταλείψεως.ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΩΡΟ. ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΑΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΟ ΚΡΑΤΑ ΣΦΙΚΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.ΜΩΡΟ ΑΦΗΜΕΝΟ ΑΤΥΧΩΣ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.Η ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΣ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙ.ΜΑΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.ΜΑΝΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΤΟΥΣ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΙΑΤΡΙΚΩΣ, ΑΒΕΒΑΙΟ.ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΩΡΩΝ. ΕΚ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΘΗΛΥ, 25 ΗΜΕΡΩΝ, 2700 ΓΡΑΜ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΤΡΟΦΙΑ ΗΠΑΤΟΣ.ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΑΡΤΙΓΕΝΝΗΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΒΡΕΦΟΣ.ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΕ ΙΣΧΝΟ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΜΩΡΟ.ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΕ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ.ΜΩΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ.ΜΩΡΟ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.Ο ΥΠΝΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΘΕΤΟ ΒΡΕΦΟΣ.ΜΩΡΟ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟ. ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
"ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΝΙΣΜΑ" ΡΑΙΝΕΡ ΜΑΡΙΑ ΡΙΛΚΕ.ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΙ ΜΕ ΜΩΡΑ. ΜΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΔΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ.ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ. ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.ΜΩΡΑ ΚΑΘΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΗΛΙΟΣ.ΑΓΟΡΑΚΙΑ, ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ.ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ (Α΄ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ)ΜΩΡΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΓΥΡΩ.ΜΩΡΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΝΙΤΕΥΘΕΙ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ.ΜΩΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ.ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ UNRRA. Η UNRRA ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΗ.ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΠΑΙΔΙΑ, ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΥΣΣΙΤΙΟ.ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΥΣΣΙΤΙΟ.ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΟΥΠΟΛΕΙΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΗΜΑΓΜΕΜΗ.ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙA ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

&

ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ BALABALA BAMBALUNA: "ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ, ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΩ ΤΟΝ ΚΟΝΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------"ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ", που λέει και το τραγούδι, όπως ακριβώς ξαπλώνω στην ιατρική καρέκλα του πλαστικού μου χειρούργου για να αφεθώ στα χέρια του και να μου κάνει τις ενέσεις μπότοξ και τις ενέσεις βιταμινών, έτσι ακριβώς, μα έτσι ακριβώς, θα ξαπλώσω στην ιατρική καρέκλα του γυναικολόγου μου, θα ανοίξω τα πόδια μου και θα μου εγχύσει σπέρμα ανδρός αγνώστου από τη περίφημη, για με, Σκανδιναβία!

Τον άγνωστο άνδρα θα τον λένε Ατλα ή Ντέιν, θα είναι όμορφος σαν πρίγκηπας και θα ξεχωρίζει κυριολεκτικά ανάμεσα στο πλήθος με τα μακριά καστανόξανθα μαλλιά του που είναι χοντρές μπούκλες ή θα είναι το αρχέτυπο των Βίκινγκς με πολύ ξανθά μαλλιά και μούσι ξανθό, with a touch of red, και θα περιγράφεται από το γυναικείο προσωπικό των εργαστηρίων σαν τον έναν και μόνον ένα δότη που θα διάλεγαν αν ήταν να διαλέξουν δότη. Θα έχει μπλε ή πρασινογάλανα μάτια, οβάλ πρόσωπο, γεμάτα χείλη και μια μύτη άψογα εναρμονισμένη με το υπόλοιπο πρόσωπο. Κι όταν θα χαμογελάει θα δείχνει απλά υπέροχος. Θα είναι φυσικά ψηλός, 1,80 με 1,90, με ιδιαίτερα γερό και καλοφτιαγμένο κορμί. Θα πρέπει μόνο τα καλοκαίρια να προσέχει πολύ καθώς θα καίγεται εύκολα από τον ήλιο.

Θα είναι τελειoμανής, οργανωτικός, ήρεμος, με καλή αίσθηση του χιούμορ, συστηματικός, θα του αρέσει να μένει ξύπνιος μέχρι αργά και θα περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή μέχρι να ολοκληρώσει κάτι ή θα είναι αισιόδοξος, δημιουργικός, καλός στο να παίρνει γρήγορα τις σωστές αποφάσεις και θα προτιμά να περνά τις περισσότερες ώρες μπροστά στο κομπιούτερ του παρά να είναι έξω και να απολαμβάνει τη φυση. Θα του αρέσει να τραβάει φωτογραφίες, θ' απολαμβάνει τη καλή μουσική, προτιμωντας jazz, swing, blues and good old rock'n'roll, έχοντας αδυναμία στον Frank Sinatra, Tony Bennett, Count Basie και Fats Domino ή θ' ακούει απλά ποπ και ροκ (πράγμα που μου ακούγεται τραγικά βαρετό). Θα του αρέσει ο κινηματογράφος του Steven Spielberg και του Tim Burton και θα παίζει κλαρινέτο και σαξόφωνο αν και δεν θα βρίσκει πλέον το χρόνο ή δεν θα παίζει κανένα μουσικό όργανο αλλά θα τη βρίσκει να φτιάχνει τη μηχανή του και θα του έχει μείνει αξέχαστο ένα φανταστικό ταξίδι που έκανε μόνος του με τη μηχανή, για τρεις μήνες, στην Αγγλία, Σκωτία και Ιρλανδία! Θα του αρέσουν πολύ τα χρώματα με ιδιαίτερη αδυναμία στο μπλε, και γι' αυτό θα ονειρεύεται μίαν απόλυτα μπλε Aston Martin Vantage V8, ενώ το αγαπημένο του ζώο θα είναι ένα Whippet/Greyhound dog. Ή δεν θα έχει κάποιο ζώο που προτιμά (πράγμα που θα με προβληματίσει) αλλά θα τρελαίνεται για τη φύση της Δανιμαρκίας και θα νιώθει σαν να ΄ναι σε παραμύθι κάθε που εξερευνά τα τοπία της και επισκέπτεται τα παλαιά της κάστρα, με μία από τις αρχαιώτερες σημαίες του κόσμου να κυματίζουν σ΄αυτά.

Δεν θα καπνίζει ή θα καπνίζει περιστασιακά σε πάρτυς και άλλες κοινωνικές συγκεντρώσεις. Θα τρώει πολλά λαχανικά και φρούτα και δεν θα πηγαίνει ποτέ στα Mc Donalds ή ενίοτε δεν θα μπορεί να αντισταθεί σε ένα σπιτικό hamburger ή σε ένα hot dog. Εννοείται, πως θα χρησιμοποιεί ποδήλατο και για το πανεπιστήμιο, και για τη πόλη, και το mountain bike για το βουνό. Θα έχει ταξιδέψει Νορβηγία, Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αγγλία, Πολωνα, Ουγγαρία, Ολλανδία και Βέλγιο ή θα έχει αδυναμία στη γαλλική Ριβιέρα!
Θα έχει Bachelor of Science in Engineering and a Diploma in Business Economics ή θα σπουδάζει Bussiness and Marketing.
Θα είναι ήδη παντρεμένος 6 χρόνια και θα έχει μία πολύ καλή σχέση με τη γυναίκα του, με την οποία θα αγαπιούνται πολύ, καθώς και δύο αγοράκια νήπια. Ή θα έχει απλά το κορίτσι του με το οποίο όμως θα έχει αποκτήσει ήδη ένα μωράκι 5 μηνών χαρούμενο, με βαθιά μπλε μάτια, ένα πολύ ήρεμο αγοράκι που δεν κλαίει σχεδόν ποτέ. Και θα είναι δωρητής σπέρματος, εκτός των άλλων, και για να βοηθήσει τις γυναίκες που βρίσκουν δύσκολο να κάνουν παιδιά με άλλο τρόπο! (Πρόκειται για ένα είδος κινήτρου που συνήθως συναντάς σε πολύ προηγμένες κοινωνίες, και οι κοινωνίες της Β. Ευρώπης είναι οι πιο προηγμένες παγκοσμίως. Πολύ πιθανόν να συναντά κανείς ήρεμες σχέσεις και σε κοινωνίες μικρές, κάποιων αγρίων ή ημιαγρίων φυλών, για παράδειγμα, κάτι για το οποίο μπορώ να κάνω μόνο υποθέσεις καθώς δεν έχω μελετήσει.)

Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας...
Ετσι λοιπόν, ξαφνικά, "έτσι ξαφνικά, όπως θα μπαίνει η άνοιξη", που λέει και το τραγούδι, εγώ, θα συλλάβω τον Κόναν τον Bάρβαρο!

Βalabala Bambaluna.

(Δεν πληρώ, προς το παρόν, τις προυποθέσεις για να υιοθετήσω ένα μωράκι)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

12 σχόλια:

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Ο επίλογος Β.Β. , φέρνει το γέλιο στην στιγμή ! Πολύ καλή ανάρτηση !
Καλημέρα και καλό Σ/Κ !

Σουζάνα Xατζηνικολάου είπε...

Οι φωτογραφίες με τα μωρά είναι συγκλονιστικές. Το ήξερα ότι υπήρχε η βρεφοδόχος... αλλά άλλο να το βλέπεις έτσι, μπροστά στα μάτια σου...

Τώρα, για τον Κόναν, τί να σου πω... μακάρι! :D
Tέτοια γονίδια αξίζει να αναπαράγονται!!!

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

θου-βου, ο επιλογος φερνει το γελιο στη στιγμη! χιχι! περιμενε και το επομενο ποστακι που ειναι συνεχεια.
β.β.

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

σουζανα, ναι οι φωτογραφιες ειναι εξαιρετικες στο θεμα τους. και ναι, χαχα, τα γονιδια του κοναν του βαρβαρου πρεπει να συνεχισουν ανεμποδιστα τη πορεια τους!! χαχαχα!
β.β.

Giousurum είπε...

Ontos syglonistikes oi fotos...den eixera gia tin vrefodoxo..alla kai na ixera den tha mporousa na tin fantasto etsi opos stin fotos...
Kali synexeis ston Conan...Kai kales giortes balabala...

Aνεμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΠΟΛΛΑ!
Σε όλους! Στους χριστιανούς, στους βουδιστές, στους μουσουλμάνους, στους άθεους, στους εθνικούς, σε όλο τον κόσμο! Γιατί δεν έχει για μένα σημασία τί πιστεύει ο καθένας, σημασία έχει τελικά ο άνθρωπος...

gatodiakritikos είπε...

Όντως οι φώτο συγκλονιστικές!! Το γιατί είναι λίγο να περιγράψει καθε μια από όλες τις φωτο ξεχωριστά!!! Καλή χρονιά σου εύχομαι!

nuwanda είπε...

γεια σου καλη μας balabala, χρονια πολλα, καλη χρονια ευχομαι με λιγοτερη υβρι για ολους μας...

σε σκεφτομαστε συχνα αλλα μας εχει παρει η χιονοστιβαδα!!

φιλια πολλα

Pirate είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΜΠΑΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΣΤ!!!!
ΠΕΙΡΑΤΗΣ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ

rodoula-kelly είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ BALABALABAMBALUNA
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ!

ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ!
ΦΙΛΙΑ
κελλυ

dee είπε...

καλa....που τις βρηκες!
καλη χρονια pink

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ!!! ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΖΟΥΜΕ, ΒΡΕ!!! ΧΑΧΑ (ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ? ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ!)
Β.Β.