H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!

H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!
ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΠΛΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ, ΓΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΖΕΣΤΟ ΑΧΝΙΣΤΟ ΚΑΦΕ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

O b. b. b. NAΙ, O b. Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ & ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ GRAFFITI WRITER, STREET ARTIST TOY OΠΟΙΟΥ ΤΗ ΓΟΡΓΟΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ PARKINGS Κ.Α. O GRAFFITI WRITER, STREET ARTIST b. MAΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΟΡΓΟΝΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ TATTOO, TΗ ΣΗΜΑΙΑ -OIL, TΙΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ, ΤΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡΣ-ΜΕΔΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ b.-LOGOS TOY! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΑΝΑΤΗΕΝΑ" ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΔΕΣΤΕ. ΕΡΓΑ 2002-2007.
------------------------------------------------------------------------------------
ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟΝ ΤΡIΓΩΝΙΔΙΟΝ, PAGE 21.
------------------------------------------------------------------------------------








































ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΡΙΤΗΣ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007.
----------------------------------------------------

νοτια κρητη & καλοκαιρι του 2003. η balabala bambaluna μα τον her man-friend, τον πριγκηπα, φθανουν στο camping. ο πριγκηπας φτιαχνει και πουλαει τα κοσμηματα του μεσα στο camping. η bambaluna εργαζεται στο χιπικο, ολλανδεζικο εστιατοριο "γαληνη". η balabala ομως εχει αναγκη να μην την πιεζει κανενας και εχει και μια διαολεμενη ορεξη να παιξει μ' ολο το κοσμο. φταιει και ο καθαρος αερας, αληθεια! να τη να, και ενδιδει στον αυστριακο μιχαελ που την ερωτευτηκε σφοδρα και μαζευει τα πραγματα της απο τη σκηνη και μετακομιζει σε λευκο δωματιακι διπλα του.
στο τελος του καλοκαιριου, ο πριγκηπας θα επιστρεψει πρωτος πισω στην αθηνα και στο διαμερισμα της bambaluna, για να ετοιμαστει για το μεγαλο του εξαμηνο ταξιδι στη Γκοα, περιμενοντας και την δικη της επιστροφη αργοτερα. η balabala bambaluna και ο μιχαελ τιτιβιζουν ομως, ακομη στο νησι. ολοι οι γνωστοι και φιλοι εγνωριζαν τι ελαμβανε χωρα μεταξυ της bambaluna και του μιχαελ, ολοι εκτος του πριγκηπος.

και η balabala bambaluna γραφει, στο ημερολογιο της, την ιστορια. να ομως εδω, μερικες σελιδες του ημερολογιου της απο τον καιρο που ηταν ακομη μεσα και νταλα καλοκαιριου, και κεινη ακομη εμενε στη σκηνη με τον πριγκηπα, στο camping, και ολα δουλευαν στο full, ο πριγκηπας, ο μιχαελ, οι αταξιες της, το εστιατοριο και ολο το νησι, αρα παμε λιγο πισω:


"καλοκαιρι, ιουλιος 2003.

αυτο ειναι: ξαναθυμηθηκα αυτο το "YES" της γιοκο ονο, σε μια εγκατασταση-εργο τεχνης απο εκθεση της, προ αμνημονευτων χρονων. αυτο το "YES" ποσο απιστευτα μου 'χε λειψει! "θες να πεσω στα ποδια σου τωρα?! ναι!" YES! YES! YES! γι' αυτο ο μιχαελ ειναι ο καλυτερος συμπαικτης! γιατι γινεται χαλι να τον πατησω!!! με ρουφα σαν να μαι η καλυτερη κοκα που ηπιε ποτε στη ζωη του, σαν να μαι ενας σβωλος σκονιτσας και κεινος η πιο παντοδυναμη ηλεκτρικη σκουπα ever, γι αυτο το "ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ!" του με παγιδεψε και το ρουΦηξα και γω με τη σειρα μου σαν νερο μισοπεθαμενη στην ερημο. ηταν αδυνατον να του ξεφυγω.

στο εστιατοριο "γαληνη": η σαρλιν, το διαβολακι της βρεταννιδος λουιζας, παιρνει κρυφα το κραγιον της μαμας της, δινει και στη συνομηλικη λιζα, και στις τουαλετες της "γαληνης" οι δυο τους δινουν, με τη σειρα τους, φιλια στους δυο γιους της φωτεινης, ολα τους πιτσιρικια, και κανουν πως τα αγορακια σιχαινονται και τρεχουν στο νιπτηρα να ξεβγαλουν το σημαδι!!! αχ, αυτο το σημαδι!
με καλουν να χορεψω, "οχι, οχι! ντρεπομαι. το νιωθω ομως, τον τελευταιο καιρο, να ξαναθυμαμαι τον χορο της κοιλιας, μαθηματα για τον οποιο ειχα κανει επισταμενως.
ο γιωργος που ειναι πολυ τεμπελης, μα πολυ τεμπελης ομως, για να προσθεσει ενα καινουργιο κομματι στο ρεπερτοριο του, το ιδιο κομματι παλι βαζει, οπως εδω και 10 χρονια! ενα φλας μπακ στη disco.
ο στελακος χορευει, χορευει, να του δωσω ενα φιλακι, "γκαμπι, γκαμπι, το αγαπημενο σου τραγουδι!" φωναζει το μωρο στη μαμα του, την ολλανδεζα ιδιοκτητρια του εστιατοριου οπου εργαζομαι, εννοει ενα της αλεξιου.
"you are very beautiful and nice and i love you because you love michael" μου ψιθυριζει ο φιλος του ο ρομπερτ. υστερα ομως προσθετει "he is like the prince! you' ll see!" "what?! he is so different!" απαντω.

στο δρομο για το σπιτι της σουζυ στον αι-γιαννη, στο αυτοκινητο του μιχαελ: το ρεμπετικο του μιχαελ ειναι και αγαπημενο και της σουζυ και της φωτεινης. μεσα στο αυτοκινητο, ντρεπεται ο μιχαελ αλλα δεν κρατιεται, και βαζει λιγο ρεμπετικο for the road, from... holland(η "γαληνη" της γκαμπι) to switzerland (στο σπιτι της σουζυ, στoν αι-γιαννη)!
ενα ρεμπετικο για το δρομο, και να 'μαι στο σπιτι της σουζυ. και συνεχεια, σα χαζο, να σκαω με ενα μονιμο χαμογελο που δεν λεει να φυγει, super, dooper, wooper, σαν στα mac donald's τα μεγαλυτερα burgers! τετοιο χαμογελο! και ολο "nice, nice, και fantastic!" να βρεθω καπου μονη μου να ησυχασω, να ξεκουραστει το προσωπο μου απο το χαμογελο.
υποσχεθηκε να με προσεχει ο πριγκηπας στη μητερα μου. αλλοιμονο, δεν μπορει!
"οταν γεννιεται ενας ανθρωπος ενας καημος γεννιεται."
το σπιτι της σουζυ με τον κασμα του ζακ χτιστηκε, ηταν ενα ερειπιο κυριολεκτικα, το νοικιασε η σουζυ για καποια χρονια απο ντοπιους, το 'φτιαξε μαζι με τον ζακ, και εχει γινει σχεδον ενα αληθινο σπιτι, μονο που ειναι τιγκα σε ψυλλους, μαμαααααα, αυτο ειναι κοιμηθηκαμε, ξεκουραστηκαμε! η φωτεινη κανει πρωινο με τη σουζυ. η φωτεινη αναψε το φυτιλι.
αλλα ειχα βαλει πλωρη για τον millionaire? αυτο το θεμα? και η λουιζα, η μαμα της σαρλιν? που και αυτη θελει να ξεκουραστει, με εναν πλουσιον αντρα, "μηπως επρεπα να ειχα διαλεξει την ιμπιζα?! maybe i'm in the wrong place?!" αναρωτιεται. "απολυτως, και εντελως και σιγουρα" της απαντω, απο μεσα μου ομως, μη της χαλασω το κεφι τωρα, χαχα. ερωτευμενη αν ειμαι με τον μιχαελ? οχι. με παρασυρει.
ο πριγκηπας εξανιστανται, με εχει βαρεθει, δεν παει αλλο. τα πραγματα του απο το δωματιο μου, στην αθηνα, να μαζεψει, λεει, θελει, to buy a car και να βρει σπιτι στην Κρητη. η ομορφια του με κραταει.

τοτε καταλαβα τι θα πει δεν ταιριαζουμε με τον πριγκηπα, οπως παρατηρουσε και η κολλητη μου αχ, η περιφημη κολλητη μου, η ορτανσια, πο'τε? οταν ειδα πως περναμε με τον μιχαελ! oh, i was trying so, so terribly hard to have good time with the prince! that's it?! γι' αυτο κολλησα τωρα με τον μιχαελ? επειδη περναμε φινα, παρεα? i don't know what exactly i'm doing.
εντελως ενστικτωδως, βημα, βημα, παω, ερμαιο, σαν υπνωτισμενη σ' εκεινη την περιφημη ταινια του χερτζοκ. και καπαρο, 20 ευρω, εδωσα για ενα δωματιο που δεν εχει αδειασει ακομα και που δεν ξερω αν θα το πιασω τελικα. the situation is strange an' funny!

η ολλανδεζα γκαμπι λεει οτι ο πριγκηπας με αγαπαει. να φυγω απο το camping. αλλα μολις το πω, ο πριγκηπας γινεται εξαλλος. i still and always love him. but i'm blossoming now! οπως και η φωτεινη perfectly observed. στην ανθηση μου, απο τις κρισεις πανικου που επεμεναν να μου λυγιζουν τα γονατα, εννοω. χρειαζομαι απολυτη ελευθερια, για να γαμησω? οχι, δα. γι' αυτο δεν χρειαζεται καμια μετακομιση, αν και μια νυχτα αγκαλια με τον μιχαελ θα ηταν αριστουργημα.

οταν ο πριγκηπας μαζευει καθε βραδυ το εμπορευμα του, μεσα στη κοκκινη βαλιτσα που σερνει, αγκαλια με το ταμπλο, για να τα φυλαξει μεχρι την επομενη στη ρεσεψιον, τον αγαπω πολυ, μια γλυκαδα μεσα μου. και παιζει συνεχεια με τα παιδια, ταβλι με τον ραινερ και με τα τρελλα δεκαπενταχρονα απο την ολλανδια, με τα οποια ειμαστε ολοι φιλαρακια, καθως, καθε καλοκαιρι, συναντιομαστε ολοι μας στο εξ ισου (για αλλους λογους) ιστορικο camping. οι τρελλοι χοντρουληδες γερμανοι και ο ανεκδιηγητος μονιμα μεθυσμενος ουλι ειναι η βασικη του παρεα.
τον αγαπω, τον λυπαμαι, τον φοβαμαι.

τηλεφωνο απο αθηνα. ο αδερφος μου με την ελειν, τα εφτιαξαν παλι.

"μυστηρια γυναικα εισαι" μου λεει ο νικολακης ο αηδονης, απο τα γιαννενα. οκτω χρονια στην καταληψη, δεν γνωριζω σε ποια ακριβως, απο 'κει τον ξερει η φωτεινη.
"σαν το κοχυλι στον αφρο, σε φιλησε το φως και αγαλλιασες" για τη balabala bambaluna, ιουλιος 2003, φωτεινη. σαν τριανταφυλλο που μπουμπουκιζει. ευχαριστω πολυ. ευχαριστω παρα πολυ.

ο πριγκηπας παραπονειται. that i exclude him. true. that i tell him lies. true. that i see him only for 5 minutes, just before sleeping and just after waking up. true. that i expose him. true. κατι σαν τους γονεις μου και εγω στο λυκειο, και θελω να το σκαω συνεχεια απο αυτους και να 'μαι με τους φιλους μου, true! θελω να ειμαι εντελώς ελευθερη. θελω να ειμαι για λιγο μονη μου. so fucking, bloody true!!! χμ, για πολυ!

ο ρομπερτ, ο φιλος του μιχαελ, εχει φυσικη ομορφια και μακρια μαλλια. ηταν πολυ καλος φωτογραφος, ειχε δουλεψει και για τη διαφημιση του silk cut. after, something happened and he decided to be lost.
ο κιλιαν ριχνει κατα λαθος το ποτηρι, τοτε, δεν θα πει απλως "i'm sorry, i'm sorry" but he will brake his balls to bring you a new one, if you know what i mean.
"you are wonderful" ειπε ο κιλιαν. "ευχαριστω, και συ" απαντω.
και μαυρη μωβ δαντελενια φουστα βαζω και μαυρη μπλουζα, να ετοιμαστω για εμφανιση σε trance παρτυ, σε σπιτι φιλου σε πλαγια, με εξαισια θε'α. και αρκετα ερημικα για να ουρλιαζουμε οσο θελουμε!!!

μα φυσικα, ετσι ειναι, ανθιζω, απο τον προπερασμενο μαρτη μεσα στον χιονια και τη βροχη.

να χωνεις το κεφαλι σου στην αγκαλια του και να σε φιλαει ωρες. χαϊδευει το κεφαλακι, ωρες. να σε χαϊδευει, να μιλαει με ολους και να συνεχιζει να σε χαϊδευει, αυτη ηταν η πρωτη εντυπωση απο το trance παρτυ στο σπιτι του γιοχαν.
στη κουζινα της "γαληνης", κλαιει το κοριτσι, εκ δανιας, της αγκαθας, εξ ελβετιας. καθεται πανω στον μεταλλικο παγκο, αναμεσα σε κατσαρολες και μαχαιροπηρουνα και πιατα, καθεται πανω στους λογαριασμους βασικα, και τους εχει μισοδιαλυσει, ολες ερχομαστε και την αγκαλιαζουμε, μια μικρη δυσκολια but okey. η αγκαθα την αφησε για εναν γκομενο γιατρο.

πηγαιναμε για σοβαρα με τον πριγκηπα. ειναι ομορφος. ηθελα παιδι απ' αυτον. και τον μιχαελ θα τον αφησω.

φιλαει το μουνακι σου χωρις απαιτησεις και ανταποδωσεις, ο μιχαελ, δηλαδη. μα τοσο τρυφερος που δεν μπορεις δεν εχεις αλλη επιλογη, αλλη φυσικη κινηση, απο το να ανταποδωσεις! και ξαφνου βρισκεσαι με ενα ξενο πεος στο στομα σου να το γλυκαινεις, τι λες γι' αυτο? απο την τρυφεροτητα μπορει να προκυψει το καλυτερo γαμησι, γιατι υπαρχει αυτο το huge, fucking "YES" that fucks my brains! und my alles!!!"

balabala bambaluna.

9 σχόλια:

ILIAS είπε...

Καλησπέρα! Μήπως αυτός ο artist είναι η αγαπητή μας balabalabambaluna? Καλά ντε... μή τσαντίζεσαι, μια σκέψη έκανα :))
Πολλά φιλιά

admin είπε...

Το ημερολόγιό σου είναι εκπληκτικό! Έχεις ένα πολύ ιδιαίτερο προσωπικό στυλ γραφής που σε "αναγκάζει" να "ρουφήξεις" το κάθε τι που γράφεις! Δεν το βγάεις σε βιβλίο? :)
Φιλιά θεά!

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ SYNC-ALL-LIVE, EKTORA KAI ATTACKTE, ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ!! ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ!
ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΜΩ Τ' ΑΡΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙΤΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΑΜΑ! ΤΙΜΗ ΜΟΥ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ b. ΟΧΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ GRAFFITI ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΛΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΕΝΟς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Η' ΕΚΔΟΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ, ΝΑ ΞΑΝΑΦΟΡΤΩΘΩ Τ ΑΡΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ!!! ΓΙΧΑ!

BALABALA BAMBALUNA

Μαύρος Γάτος είπε...

Καλημέρα! Έχεις πρόσκληση Σ;)))))

Equilibrium είπε...

Καλώς σε βρίσκω πάλι... Πολύ όμορφα και ταξιδιάρικα τα γκράφιτι αυτα!θα συνεχίσω να σε διαβάζω αθόρυβα και με σεβασμό :) καλές γιορτές να'χεις!

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

μαυρε γατε, οπως σου μηνυσα ηδη στο μπλογκ σου, "ναι, δεχομαι τη προσκληση" δηλ. να γραψω ενα κομματι για μια νυχτα που ημουν μεθυσμενη!!
εγινε!
balabala bambaluna!

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

equilibrium, καλως τον! ο σεβασμος αμοιβαιος, "βεβαιως, βεβαιως"!
περνω συχνα απο το μπλογκ σου και γω, και ριχνω αθορυβες ματιτσες- ματιτσες!
να εχεις εξαιρετικες γιορτες!balabala

Matsolas είπε...

Δεν θα μπορούσε ίσως να υπάρχει καλύτερη περιγραφή συναισθημάτων με το πιο ανατρεπτικό ίσως στυλ γραφής που έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια.
Καλή μου BALABALA όχι μόνο το τι γράφεις αλλά βασικά το τι εννοείς στο βάθος είναι αυτό που κάνει αυτόν που το διαβάζει να μπαίνει μέσα στο κείμενο και όχι να παραμένει στους τίτλους.
Συνέχισε απτόητη και όπως πάντα στη ζωή μας, οι εμπειρίες είναι αυτές που μας δίνουν την ενέργεια που θέλουμε - είτε θετική, είτε αρνητική- :-)
Just keep smiling

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ MATSOLA, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΝΙΑΡ ΝΙΑΡ, ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΧΑΔΑΚΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΩΡΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΜΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ!
ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΑ!
BALABALA BAMBALUNA