H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!

H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!
ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΠΛΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ, ΓΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΖΕΣΤΟ ΑΧΝΙΣΤΟ ΚΑΦΕ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ TURBEVILLE: ΜΕΞΙΚΟ, ΚΑΦΚΑ, ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ, ΤΑΡΚΟΦΣΚΙ, ΜΠΑΛΕΤΟ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΑΙΜΑ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ & ΕΝΑ ΝΥΦΙΚΟ! ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ, p19.


PORTRAIT OF MEXICAN GIRL, 1997.

PORTRAIT OF HERMANE, MEXICO, 1997.

SELENA BLO, 1992.

TWO MODELS WITH ACTORS FROM KANTOR THEATER, POLAND, 1997.

PORTRAIT OF CARMEN FREIDBERG, MEXICO, 1997.

PRIMA DANCER WITH THE BORIS EISMAN BALLET, 1999.

TWO ARTISTS IN ST. PETERSBURG, RUSSIA, 1997.

CUBAN LADY IN CHRISTIAN DIOR, 1998.

HERMANE IN BRIDAL COSTUME, POSOS, MEXICO, 1997.

SELENA BLO AT PAINSWICK CEMETARY, ENGLAND 1997.

UNSEEN VERSAILLES, 1980.

HERMANE IN BRIDAL COSTUME, 1997.

CHINIZELLI CIRCUS, 1995.

VERA ABRUSOVA, BALLERINA, BORIS EIFFMAN BALLET, 1997.

VERA ABRUSOVA BALLERINA, BORIS EIFFMAN BALLET, 1997.

VERA ABRUSOVA AT STROGANOF PALACE, 1997.

NIKITA WITH THE MARINSKY BALLET, 1998.


27 νοεμβριου 2007, τριτη και ξημερωμα!
-------------------------------------------------
νοτια κρητη & καλοκαιρι του 2003. η balabala bambaluna μα τον her man-friend, τον πριγκηπα, φθανουν στο camping. ο πριγκηπας φτιαχνει και πουλαει τα κοσμηματα του μεσα στο camping. η bambaluna εργαζεται στο χιπικο, ολλανδεζικο εστιατοριο "γαληνη". η balabala ομως εχει αναγκη να μην την πιεζει κανενας και εχει και μια διαολεμενη ορεξη να παιξει μ' ολο το κοσμο. φταιει και ο καθαρος αερας, αληθεια! να τη να, και ενδιδει στον αυστριακο μιχαελ που την ερωτευτηκε σφοδρα και μαζευει τα πραγματα της απο τη σκηνη και μετακομιζει σε ασβεστωμενο, καρκινογονο δωματιακι διπλα του.
στο τελος του καλοκαιριου, ο πριγκηπας θα επιστρεψει πρωτος πισω στην αθηνα και στο διαμερισμα της bambaluna, για να ετοιμαστει για το μεγαλο του εξαμηνο ταξιδι στη Γκοα περιμενοντας και την δικη της επιστροφη αργοτερα. η balabala bambaluna και ο μιχαελ τιτιβιζουν ομως, ακομη στο νησι. ολοι οι γνωστοι και φιλοι εγνωριζαν τι ελαμβανε χωρα μεταξυ της bambaluna και του μιχαελ, ολοι εκτος του πριγκηπος.
η bambaluna γραφει στο ημερολογιο της την ιστορια. να ομως εδω, μερικες σελιδες του ημερολογιου της απο τον καιρο που ησαν ακομη μεσα και νταλα καλοκαιριου και ολα δουλευαν στο full, ο πριγκηπας, η balabala με τον μιχαελ και οι αταξιες τους, το εστιατοριο και ολο το νησι. αρα σε σχεση με τη σελιδα 15, παμε λιγο πισω:

"καλοκαιρι 2003,

και ποτε ηταν η τελευταια μας αθωα νυχτα με τον μιχαελ? οταν στη πανσεληνο, μετα τη δουλεια του, με τα ινδικα του μπιφτεκια με γιαουρτι, το αγαπημενο μου πιατο απ' ολα οσα φερνει καθε βραδυ στο "σπιτι" -δηλ. τα δυο μας δωματια τα κολλητα που μοιαζουν με δυαρακι- να μου τα ζεσταινει, να μου τα προσφερει στο πιατο, να μου μαγειρευει θελει, λεει, και ειναι ενα απιστευτο φεγγαρι, μεσα και εξω απο νυχτερινα συννεφα που ασημιζαν σαν απο παραμυθι αγγλικο με μαγισσες και ξωτικα. και οι θαμνοι με τα ροζ κοκκινα λουλουδια ξαφνου βλεπω!! ξαφνου νασου φουντωμενα!! και να νιωθω μια γλυκια ασφαλεια καθως οποιος περνουσε το κατωφλι μου θα 'πρεπε να διασχισει τους θαμνους μου και ενα θροισμα ισχυρο θα με προειδοποιουσε σαν κουδουνακι της φυσης. και να μιλα ο μιχαελ για ενα παραμυθι που στην πριγκιποπουλα κανουν μαγια και σε υπνο βαθυ πεφτει, στο καστρο της, και τα τριανταφυλλα τυλιγουν σαν αχλη ολο το τοπιο, μεχρι που 'ρθε ο πριγκηπας και με το σπαθι του ανοιξε δρομο μεσα απο τις τριανταφυλλιες και εδωσε το φιλι τη ζωης στη πριγκιπισσα. και κεινο το βραδυ ειχα τα μαλλια μου μαζεμενα πισω και παρα πολυ αρεσα στον μιχαελ και να με χαζευει και να φορω και τ' ασπρο μου σαν πριγκηπικο ημιπαλτο γιατι εκανε ψυχρα. και ειναι η ωρα να αποσυρθω στο δωματιο μου για υπνο γλυκο και βαρυτατο και δωσ' του, απ' τα δυο κρεβατια μας, ενα sms "καληνυχτα πριγκηπα" και δωσ' του ενα sms του μιχαελ "καληνυχτα my queen".

την αλλη μερα ηρθε ο μπουνταλας, ο κανονικος πριγκηπας, για επισκεψη, πατησε, ακριβως στο κατωφλι μου, ενα κρυμμενο καλα σπασμενο γυαλακι απο ποτηρι φραπε, και αρχισε να χοροπηδα και εριξε τη χριστοπαναγια του και πανε οι "τριανταφυλλιες μου" !! ανοιγμενες, σπρωγμενες και ριγμενες στα πλαγια και μενα να μου 'ρχεται να βαλω τα κλαματα!! τοσο συγχιστηκα που εαν ημουν μεγαλη κυρια θα κινδυνευα απο εγκεφαλικο!! πως ειναι οταν εχεις ενα πρωι στον καθρεφτη μολις, μα μολις συνειδητοποιησει οτι επιτελους τα μαλλια σου μακρυναν!! και την ιδια μερα παιζεις ξυλο με μια γυναικα-απαισια και σου τραβαει τα μακρια μαλλια και στα μαγαριζει και στα κονταινει!! αααααα!! ενα τετοιο πραγμα! και να μου ρχεται να του δωσω του πριγκηπα μια μπουνια!! μα μια μπουνια!! ενω την ιδια στιγμη με sms-es με καταρρακωνε ο μιχαελ σπαρακτικα, και εναγωνια, και απελπισμενα και υστερικα και διαγωνιως, και οριζοντιως και καθετως, να με ρωτα και να με ξαναρωτα "he touched you? he touched you? he touched you?" και ξανα και ξανα και ξανα. μεχρι που "λιποθυμησα" απο τις αναθυμιασεις, in a manner of speaking. και "indeed" λιποθυμησα και τωρα προσπαθει ακομη να με συνεφερει. σ'αυτον δεν μου ερχοταν να του ριξω μπουνια, μου ερχοταν ομως να του ριξω μια ξεγυρισμενη σφαλιαρα!!!

και πως το 'πε ο στελιος ο μαγκας, ο πολλα βαρυς, που τον ρωτησα σημερα πω'ς ειναι και μου απαντησε "το κατα δυναμιν"? και λοιπον ειπε οτι μεχρι τις 28 οκτωβριου "ειναι εμπειρια να μενεις στο νησι". και να σου, σε μια ωραια βολτα με τ' αυτοκινητο με τον μιχαελ, παντου λευκες εκκλησιτσες και επιτελους κι ενα εκκλησακι ανοικτο, σε απομακρο χωριο. και μπηκα, μερα μεσημερι φωτεινη και ζεστη, και ανατριχιασα λιγο, και ριγησα και "φωτιση! φωτιση! φωτιση!" αναφωναξα, να βλεπω και να πραττω σωστα, και αναψα ενα κερακι στην αμμο, και εριξα και 50 λεπτα σε μια σχισμη στο κουτακι για τα χρηματα που ηταν χτισμενο στο τοιχο, και προειδοποιησα τον μιχαελ οτι θα 'ριχνα μπινελικι, αν δεν εμπαινε και αυτος μεσα, και "νασου παρε ενα κερακι και τσακισου και μπες και κανε μια ωραια προσευχουλα!" και μπηκε και ετσι κι εγινε.

και νασου οι ginger-teas -ενας ελβετος με παρεα δυο γυναικες που ολο στη "γαληνη" ερχονται για φαγητο και ολο ginger-teas μου μηνυουν να τους ετοιμασω- στο σοκακι, στη μεση του πουθενα, και δωσ' του γελια που "κοιτα να δεις που βρεθηκαμε!" και οτι δεν θα ηταν ασχημη ιδεα να γινουμε γειτονοι σε κεινο το χωριο, και μετα ξανα παλι γελια, και καμα'ρες, και θε'α, και νερα, και φωνιτσες μεσα απ' ολα αυτα τα σπιτακια τα τοσοδουλικα.

και ξεχναω το σημαντικοτερο, αδιαθετησα και αναφωνησα μεσα μου "i'm free, i'm free, i'm free, i'm freeeee!!!!!!!!!!"

balabala bambaluna

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ μ' αρεσει η φωτογραφια νο.4 με τα μοντελα, θα παιρνα ορκο οτι ειναι ζωγραφικη...

τρια μπραβο balabala που τους ξετρυπωνεις ολους αυτους!!

admin είπε...

Πολύ καλές οι φωτογραφίες bambalu mou! Επίσης στις φώτο είσαι γλύκα!;)
Υ.Γ. Βρε συ το blog σου δεν ειναι βαρύ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ "ΒΑΡΥ"!!Προσπάθησε να το κάνεις πιο light (για να φορτώσει κάνει μια ώρα, γιαυτό σε διαβάζω περισσότερο απο rss και γιαυτό δεν κάνω πολλά σχόλια..)
ΦΙΛΑΚΙΑ!

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

NUWANDA!
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. ειναι αληθεια οτι τα "χωνω" για να μαζεψω το υλικο σε καθε ποστ. εκτος εαν εχω τον καταλογο απο εναν καλλιτεχνη και ειναι τσακα-τσακα. αλλα εαν δεν εχω καταλογο, τοτε θα πρεπει να ψαξω στο ιντερνετ και μου παιρνει τουλαχιστον δυο ξημερωματα να βρω τις καλυτερες φωτογραφιες που αφορουν σε εναν καλλιτεχνη και ειμαι και ψειρα και να βρω οσο πιο πολλες γινεται, για να εχουμε εμπεριστατωμενη και καλη εικονα του καλλιτεχνη. ακομη και δυο ιδιες φωτος να εχω, κοιταζω ποια ειναι καλυτερη ποιοτικα και μεγαλυτερη σε μεγεθος!
καθε φορα κανω μια σπουδη σε εναν καλλιτεχνη, πραγμα που απολαμβανω εξαιιρετικα!
balabala bambaluna

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

ATTACK-TE!
γεια σου νεο φιλαρακι!!
και για το κομπλιμεντο σου!!
για ενα κομπλιμεντο ζουμε, ωρε!!!
"πες το και ας πεσει χαμω, πες το κι ας πεσει χαααααμω...." (τραγουδακι) αφιερωμενο σε οσους ανθρωπους δεν ακουν συχνα εναν καλο λογο!!!
πω,πω ακομη ειναι βαρυ το μπλογκ μου? χρειαζομαι οδηγιες απο καποιον που γνωριζει απο ιντερνετ!
θα το φροντισω!!
φιλακιδιακι,
balabala, kutruvalla und trabala!!!

ILIAS είπε...

Καλημέρα balabala pink of course!
Η Turbeville θα έπρεπε να φωτογραφίζει εμένα τώρα μετά από 2 μέρες αϋπνίας και λιωσίματος (πνευματο-ψυχικο-σωματικο-οικονομικο-νετκαφεϊνικό). Θα ήμουν το τέλειο ατελές θέαμα χιχι που λές και εσύ, βρέ μπάς και είσαι και συ ξύπνια;
just wish my blog will not die of bug-f@#ckin' errors balabalapinksweetsugar///ότι θέλω λέω, και δε νυστάζω. Το ρεκόρ μου σε αϋπνίες είναι 9 χρόνια, νόμιζα ότι είμαι ok, alla eimai for dafni I think... what do you think?

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα μπαμπαλούνα μπαλαμπάλα ροζάκι βεβαίως! τι κάνεις! καφεδάκι;
(ελένη είμαι, βαριέμαι να γράψω τα κωδικά μου)

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

γεια σου ελενη, ωρα να επισκεφθω και σενα. εχω να χτυπησω πορτες!!! αγκαλια με μελομακαρονα!!!!! χαχα balabala