H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!

H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!
ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΠΛΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ, ΓΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΖΕΣΤΟ ΑΧΝΙΣΤΟ ΚΑΦΕ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ, Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ, Η ΒΟΥΛΗ, ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ! ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!



ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ JAN SAUDEK.

τεταρτη, 31 οκτωβριου 2007, βραδακι
---------------------------------------------

δεν πιστευω αυτα που διαβασα σημερα στην εφημεριδα!

ΒΑΤΡΑΧΟΙ: εχει εμφανιστει μυστηριωδης ασθενεια, θανατηφορος, που εξοντωνει μαζικα τους κακομοιρους τους βατραχους σε ολον τον πλανητη! ευτυχως, νεοζηλανδοι επιστημονες ανακαλυψαν σε δερματικες αλοιφες, για διαφορα προβληματα στα ματια, μιαν ουσια, την χλωραμφαινικολη, με την βοηθεια της οποιας τα βατραχακια παρουσιαζονται πιο ανθεκτικα σ' αυτην την ασθενεια.

ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ: ειχε πει ο πελε: "ο θεος με εστειλε στη γη να διδαξω στους ανθρωπους μπαλα"! και ο μαραντονα απαντησε: "δεν θυμαμαι να εστειλα κανεναν"!
στο μπουενος αιρες, ξεκινησε νεα θρησκεια με θεο τον μαραντονα, εΞ ου και τωρα διανυουμε το ετος 47 μ.μ. δηλ. μετα μαραντονα!!! ενας τυπος ξεκινησε την ιστορια, και μ' ενα ρασο που γραφει πανω "νο.10" παντρευει φανατικους οπαδους του μαραντονα.

ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: o δημητρης σιουφας ειχε την "επικινδυνη" ιδεα (επικινδυνη διοτι καποιες ιδεες ξεφευγουν παρα πολυ) να μεταφερθει η βουλη των ελληνων απο το σημερινο ιστορικο κτιριο της πλατειας συνταγματος καπου στην περιοχη του παλαιου ιπποδρομου!!!

ΜΑΡΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ: ειχαμε τα τατουαζ, και ειχαμε και το πιρσιν. ειχαμε ακομη και την εμφυτευση κατω απο την επιδερμιδα μεταλλικων αντικειμενων για να θυμιζουμε τη ραχοκοκκαλια ερπετων! τωρα εχουμε το "μπραντιν"!!!
πως στις ταινιες με καουμπουδες μαρκαραν τις αγελαδες με ενα πυρωμενο σιδερο? πως μαρκαραν ετσι σκλαβους και επικινδυνους εγκληματιες στο μακρινο παρελθον? πως το χρησιμοποιουν τουτο το μαρκαρισμα, οι ιρακινοι, σαν βασανιστηριο? ε, ετσι τωρα με ενα σιδερο πυρακτωμενο στους 1.000 βαθμους κελσιου μπορεις να μαρκαρεις στο μπρατσο σου ο,τι σ΄αρεσει. μπραβο, και εις ανωτερα!!!

ΤΡΟΠΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΖΟΝ: εκτος απο το στρατοσφαιρικο οζον, που προστατευει τη γη απο την ηλιακη ακτινοβολια, υπαρχει και το τροποσφαιρικο οζον. και τα δυο, εφ΄οσον τα επιπεδα τους αυξανονται, ευθυνονται για το φαινομενο του θερμοκηπιου.
και αυξανονται τοσο πολυ και ραγδαια, που απο κει που το ΜΙΤ θεωρουσε πως εξαιτιας της αυξησης της θερμοκρασιας θα περνουσε το βορειο ημισφαιριο μια περιοδο-διαλειμμα ενισχυμενης βλαστησης καταληγει στο συμπερασμα πως το χαλι ειναι τοσο μεγαλο που τουναντιον, αντι για μια περιοδο χαρητος για τις βορειες χωρες, η αυξηση οδηγει κατευθειαν σε μειωση 12% των καλλιεργειων σε παγκοσμια κλιμακα.

balabala bambaluna

ειδησεις απο την εφημεριδα "το βημα".

4 σχόλια:

Antoine είπε...

Πεθαίνω από τα γέλια........

Καλά, πώς το τσάκωσες το άρθρο;

Α! Γιατί η σελίδα σου επιμηκύνθηκε απότομα οριζοντίως; Δε με βολεύει και πολύ η ανάγνωση των κειμένων. Πάλι λάθος κουμπιά πατούσες; Πάντως νομίζω πως πρέπει να το επαναφέρεις όπως το είχες πιο πριν.

Τσάο!

ILIAS είπε...

Καλά balabalabambaluna, φοβερό το site σου, το βλέπω όμως λίγο λίγο, γιατί δεν έχω pc στο σπίτι :( και έχω περιορισμένο χρόνο λόγω δουλειάς η οποία λήγει οσονούπω και πάλι :( / :-)
Σου εύχομαι τα καλύτερα.
Η isiada που είναι κοινή μας φίλη, είναι καινούργια blogger όπως και εγώ. Δεν μπορώ να βρώ το όνομα του blog της... Αν μπορείς να με βοηθήσεις θα σου ήμουν υπόχρεος.

ΕΚΤΟΡΑΣ

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

antoine>
αγαπητε, ελπιζω να εισαι καλα! επρεπε να αλλαξω template γιατι γραφω μεγαλα κειμενα, και στο πολυ μακροστενο κουραζουν. μου λειπει ομως η στρασενια φιλεναδα μου, φωτογραφια που ειχα πριν για background! snif!
οπου να ναι θα σας επισκεφτω!
καλο σαββατοκυριακο!
balabala bambaluna

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

ektora!!! καλως μας ηρθες λοιπον! δυστυχως δεν ειναι σε θεση να βοηθησω την isiada! το πως εφτιαξα το δικο μου μπλογκ ολομοναχη και χωρις βοηθεια με εχει εντυπωσιασει παρα πολυ! το εκλαμβανω σαν μιαν εκρηξη ιδιαιτερως ευφυιας που ρθε κι εφυγε! χαχα...ο ιντερνετακιας μπορει να τη βοηθησει. τον συναντουμε στο sync live πολυ συχνα!
balabala