H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!

H BALABALA BAMBALUNA, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ, ΠΑΙΖΕΙ ΦΛΟΓΕΡΑ!
ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΠΛΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ, ΓΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΖΕΣΤΟ ΑΧΝΙΣΤΟ ΚΑΦΕ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠ' ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ!


ξημερωμα πεμπτης, 18 οκτωβριου 2007
-------------------------------------------------
να κατι που σχεδον ολοι μας που δεν ειμαστε ειδικοι δεν ειχαμε σκεφθει: οτι ο καρκινος προκαλειται απο ανεξελεγκτο πολλαπλασιασμο κυτταρων. απο την αλλη, ενας τροπος για να επιβραδυνουμε το γηρας ειναι τονωνοντας την ανανεωση κυτταρων. η ανανεωση των κυτταρων ομως ειναι απλως καποιο βημα πριν τον πολλαπλασιασμο των κυτταρων κατα συνεπεια καθε φορα που προσπαθουμε να επιβραδυνουμε το γηρας μας ανανεωνοντας τα κυτταρα μας ειναι σαν να "προσκαλουμε" τον καρκινο!
βρεθηκε ομως ενα σκουληκακι ονοματι "caenorhabditis elegans" στο οποιο συμβαινει το εξης ενδιαφερον και χρησιμο για μας: και εχει γονιδια που προκαλουν τον πολλαπλασιασμο των κυτταρων (καλο για την επιβραδυνση γηρατος) ενω αλλα γονιδια παραλληλα προκαλουν ενα ειδος κυτταρικης αυτοκτονιας καταστρεφοντας ελλατωματικα τουτεστιν καρκινικα κυτταρα.
αυτο ακριβως που χρειαζομαστε εμεις!
-------------------------------------
ο περιφημος και συμπαθης γαλλος ηθοποιος Ζαν-Λουι Τρενιντιαν ειχε μια κορη 41 χρονων.
ειχε σχεση με εναν γαλλο ροκ σταρ, τον Μπερτραν Καντα του συγκροτηματος "Νοιρ Ντεζιρ", ο οποιος και την σκοτωσε, κυριολεκτικα, στο ξυλο!!! σαν να μην εφτανε που τον καταδικασαν μονο σε 8 χρονια φυλακισης, στα 4, που μολις εκλεισε, παιρνει εξιτηριο λογω καλης συμπεριφορας!
-------------------------------------
ειναι απιστευτο αυτο που διαβασα στην εφημεριδα "βημα", απ' οπου και οι σημερινες μου εντυπωσεις! πως υπολογιζεται οτι μονο στη γερμανια υπαρχουν σημερα 10.000 ανθρωποφαγοι και θυματα ανθρωποφαγων που επικοινωνουν μεσα απο ιστοσελιδες!
αυτα με αφορμη το νεο οτι μεξικανος συγγραφεας σκοτωσε και εφαγε κομματι απο τη γυναικα του. ετσι θυμηθηκαμε ξανα τη περιπτωση ενος γερμανου ο οποιος "ψωνισε" απο το διαδικτυο ομοφυλοφιλο με μαζοχιστικη προδιαθεση, με τον οποιον συναντηθηκε, τον μεθυσε και εδωσε υπνωτικα χαπια, και σε ημιλιποθυμη κατασταση το θυμα συναινεσε να τον ευνουχισει και να τηγανισουν και να φανε μαζι τα γεννητικα του οργανα! μετα, με μια μαχαιρια τον σκοτωσε! ο γερμανος βρισκεται φυσικα στη φυλακη.
μηπως οι μερες της "αποκαλυψης", της οποιας αποκαλυψης τελος παντων, εχουν αρχισει για τα καλα?!
-------------------------------------
να και ενα ομορφο αισιοδοξο μηνυμα απο τον πλανητη μας: η πιο πλουσια σε βιοποικιλοτητα κοραλλιογενης περιοχη του πλανητη μας ειναι το τριγωνο φιλιππινες, μαλαισια και ινδονησια. εκει το βαθος της θαλασσας φθανει τα 5.000 μετρα! με ειδικη ρομποτικη μηχανη επιστημονες εφτασαν στα 2.800 μονο, αλλα ηταν αρκετα για να ανακαλυψουν και να συνειδητοποιησουν πως σ' αυτο το τριγωνο βρισκεται πληθος αγνωστων οργανισμων, νεων ειδων και περιεργων θαλασσιων πλασματων. αναμεσα στα πλασματα που ανακαλυφθηκαν ηταν και ενα αγνωστο διαφανο ειδος θαλασσιου αγγουριου που μετακινειται με μοναδικο τροπο!!!
-------------------------------------
συμφωνα με ρεπορταζ-ερευνα της εκπομπης "αποδειξεις" του αντεννα, το ετοιμο μαγειρεμενο φαγητο που πουλαει, μαζι με τα σαντουιτς κτλπ, φημισμενο οικολογικο καταστημα στη πανεπιστημιου, κοντα στην ομονοια, μονο απο βιολογικα και οικολογικα προιοντα δεν ειναι!
να πω στον αδερφο μου να μην ξανατρεξει να παρει σαντουιτσακι απο κει, μεσα στο αγχος και στη ψευδαισθηση!
επισης, σε αλλο εστιατοριο που εχει αποκτησει μεγαλη φημη ως "βιολογικο", εδω στην αθηνα, καποια προιοντα του οπως ψωμι, πατατες και λαχανικα δοθηκαν για αναλυση σε εργαστηριο και μονο βιολογικα δεν ησαν! να το εχουμε κατα νου!
-------------------------------------
balabala bambaluna!

4 σχόλια:

Antoine είπε...

Μπορείς να τρως ωραιότατο αέρα κοπανιστό!

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

antoine μου καλε! μπουχου, ουτε καν αερα κοπανιστο δεν μπορεις να φας στις μερες μας...πω, πω, τι εχουμε παθει!!!
χαιρομαι που περασες απο το μπλογκ μου. ελπιζω να τα πηγαινεις καλα με το σχολειο, αν και ειμαι σιγουρη οτι τα πας, αν και τοσο λιγο σε ξερω!
balabala bambaluna

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με το σκουλήκι ακούγετε πραγματικά αισιόδοξο. Αυτός ο ηλίθιος τώρα έπρεπε να φάει καμιά 50ρια χρόνια. Το θεωρώ χειρότερο και απ' το φόνο. Αυτό με τον ανθρωποφάγο τώρα..... Μου σηκώθηκε η τρίχα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι αλήθεια. Το αισιόδοξο μήνυμα εγώ δεν το βλέπω τόσο αισιόδοξο αφού δεν θα τα δω ποτέ αυτά. Για τα βιολογικά τώρα μην ψάχνεις. Όλα έτσι είναι.

balabala bambaluna ( pink, of course ) είπε...

to 3-kafetzis:
καλως μας επισκεφθηκες. συμφωνουμε. μονο που δεν νομιζω οτι καταλαβες οτι τη σκοτωσε τη κορη απο το ξυλο που της εδωσε!
αυτα τα στοιχεια για την ανθρωποφαφια με σοκαραν και ετσι βρεθηκα να γραφω τουτο το ποστ. μου φαινεται αδιανοητο και εμεινα, με τα νουμερα, με το στομα ανοιχτο!
γρηγορα αγκαλιτσες με τους ανθρωπους που αγαπιομαστε, προσεξε, αγαπιομαστε!
balabala bambaluna